Forsiden > Nyheter > Oppgrader deg selv med NITH

Oppgrader deg selv med NITH

Nå kan du lage en ny versjon av deg selv med appen ”NITH Yourself” som finnes i App Store og Android Market. Appen gjør deg til en animert 3D-karakter med teknologisk vri, som du kan leke med og dele med dine venner.

NITH yourself app

- I forbindelse med at NITH nå har åpnet for opptak til høstens studier, ønsket vi å lage en morsom mobilapplikasjon som vi kan leke med på utdanningsmesser, sier kommunikasjonssjef Trine Romskoug ved NITH. Med applikasjonen tar du et bilde av deg selv og får generert en animert 3D-karakter. Ved å riste på telefonen får karakteren ulike teknologiske utseender, og ansiktet forandrer seg ettersom du fører fingeren over skjermen.

- Vi har testet appen på flere av våre egne studenter og den ble godt mottatt, sier Romskoug som ikke legger skjul på at den er laget for å skape oppmerksomhet rundt NITH. –Målet er jo at mange vil laste den ned og synes den er artig å bruke tid på, også utover den tiden de er på utdanningsmesser, forteller hun.

Appen er med på å bygge opp under NITHs visjon om å være høgskolen for dem som elsker teknologi og gode ideer, og er blant andre utviklet av en tidligere NITH student. Det er byråene DIST Creative og MottiMotti  som har laget applikasjonen.

Applikasjonen er gratis og kan lastes ned i App Store og Android Market. Søk på ”NITH yourself”, eller scan koden under:

Scan koden og last ned NITH yourself